Surse din Microsoft citate de ZDNET arata ca un preview tehnic pentru Windows Threshold ar putea veni la sfârșitul lunii viitoare sau la începutul lui octombrie.

Foarte pe scurt, iata despre ce este vorba:

Va fi un preview tehnic …

… dar va fi deschis oricarei persoane interesate de testare. Utilizatorii care vor instala această versiune își dau acordul să primească lunar actualizări, de la data instalării și pâna la lansarea versiunii finale, așteptată în aprilie 2015.

Despre caracteristicile noi din Windows Threshold am mai scris pe site și vă reamintesc aici despre noul meniu Start, care înlocuiește ecranul Start, despre aplicațiile Windows Store care se vor deschide în ferestre redimensionabile (nu mai ocupă tot ecranul), desktop-uri virtuale și înlocuirea toolbar-ului Charms cu o soluție alternativă de acces la comenzile uzuale.

Versiunea finală pentru Windows Threshold este așteptată, așa cum spuneam, în aprilie 2015, la șase luni după debutul preview-ului public. Am văzut deja unele comentarii care spun că într-un interval atât de scurt, chiar dacă este o versiune majoră Windows, diferențele față de Windows 8.1 nu o să fie foarte mari. Dacă ar fi așa atunci ar urma și întrebările cu privire la rata de adopție pentru urmatoarea versiune Windows.

Eu sunt optimist și am încredere că Microsoft va utiliza feedback-ul de la clienții și de la companiile mari pentru a crea o versiune Windows pe placul majorității acestora și – pe cât posibil – și pe placul utilizatorilor, în general. De aceea aștept cu nerăbdare acest preview tehnic. Voi ce părere aveți, cât de diferit credeți că va fi, comparativ cu Windows 8.1 ?

Scrieți un comentariu

2 Comentarii la "Preview-ul Windows Threshold vine în septembrie sau octombrie"

Anunțați-mă despre
avatar
2000

Catalin Grigorie
Vizitator
Catalin Grigorie
12.09.2014 10:07

cred ca ar trebui sa inceteze cu acest ping pong pe interfata.. userii nu vor fi niciodata satisfacuti in totalitate, pentru ca in general userii nu prea stiu ce vor.. cand a aparut Windows 8 urlau ca vor meniul de start inapoi.. de cand au aparut zvonuri ca va aparea meniul start inapoi au realizat brusc ca le place Start Screen ul.. si tot asa.. ar trebui sa continue pe unificarea platformelor inceputa cu 8.1 si sa se orienteze catre productivitate.. anul asta la build au prezentat o idee buna cu „Windows oriunde”.. ar trebui sa insiste pe ea..

wpDiscuz